május 27, 2019

Ismerjék meg a díjazottakat – Keller Tamásné dr. a Melissa Gyógyszertár vezetője

2019. május 14-én rendeztük meg először A Szigetszentmiklósi NŐ fotókiállítást. Tíz olyan hölgyet díjaztunk, akik élete, munkássága példaértékű. Cikk sorozatunkban őket ismerhetik meg egy kicsit jobban. A képeket június 12-ig lehet megnézni a Sárgaházban.

Keller Tamásné dr. leánykori nevén Umhauser Anna. 1959. július 26-án született Szerencsen. Gyógyszerészként dolgozik a szigetszentmiklósi Melissa Gyógyszertárban. 1977-ben érettségizett Miskolcon, majd a Semmelweis Egyetem Gyógyszerésztudományi Karán végzett, mint gyógyszerész. 1994-ben a Haynal Imre Egészségtudományi Egyetemen szakvizsgázott és 2004-ben a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi karán Gyógyszerész-közgazdász diplomát szerzett.

Férjezett, három fantasztikus gyermek édesanyja. Szigetszentmiklóson 2006-tól a Népjóléti Bizottság tagja. 2007-től 2018-ig részt vett a Szigetszentmiklós Egészséges Városért Közalapítvány munkájában. Nagyon szereti az embereket, a közösséget.

Sok egészségügyi felvilágosító előadást tartott, egészségnapokat szervezett. Közösségi munkáját nagyon lelkiismeretesen, ellenszolgáltatás nélkül végzi. Az Önkormányzat által támogatott Egészségnapok szervezésének és lebonyolításának részese.

A Szigetszentmiklós Egészséges Városért Közalapítvány támogatásával Férfi Egészségnapokat szervezett 10 éven keresztül, neves előadókat hívott meg Szigetszentmiklósra, részt vett iskolai egészségnapokon. Az óvodások rendszeresen látogatják a patikát ahol dolgozik, és beszél nekik az egészség megőrzésről.

Fontosnak tartja az egészségfejlesztést, a környezettudatosságot, a hagyományőrzést, és a jó közösségi életet. Már középiskolás korában is Avas domb takarítást szervezett, patronálták a Gyermekotthont, látogatták az idős embereket. A mai napig nagyon szereti, ha “hasznos”, ha olyan dolgokat tehet, amivel másoknak segíthet. Mindig nagy örömet szerez számára, ha valakinek a napját egy kicsit “bearanyozhatja”, amire nem sajnálja a fáradtságot.

A hobbija a tanulás, szeret kirándulni. Nagyon szeret új információkkal gazdagodni, a “tanuló közösségeket” és légkörüket. Jelenleg egy három éves képzésre jár. Rendkívül büszke a gyermekeire! Örül, hogy olyan férje, kollégái és barátai vannak, akik nagyon kedves önzetlen emberek.

Nagyon szereti a szigetszentmiklósi embereket, most is nagyon hálásan gondol azokra, akik jelölték, akiknek eszükbe jutott. 2010- ben kapta meg a Szigetszentmiklós Város Érdemes Egészségügyi és Szociális Dolgozója díjat, 2018-ban az Év Gyógyszerésze pályázaton külön díjat kapott.

2016-ban pályázatot nyert az Együtt a helyi közösségekért címmel, amiből a nagycsoportos óvodások mozgásszervi átvilágítását illetve tanácsadást a szülőknek és óvónőknek valósították meg. Megemlékezést szervezett különböző világnapokra; dohányzásmentes világnap, egészség világnapja. Mellrák elleni küzdelem világnapján sétát, illetve 2016- ban szűrést szervezett. Szeret együtt dolgozni egyéb klubokkal szervezetekkel. Nyugdíjas klubokban előadást tart, szűrést szervez.

Részt vesz az iskolai pályaorientációs napokon, ahol nagy szeretettel beszél a gyógyszerészi illetve gyógyszertári asszisztensi munkáról. Igyekszik bevonni a fiatal kollégákat. A gyógyszertár ahol dolgozik akkreditált, így ott is át tudják adni az asszisztens és gyógyszerész hallgatóknak a szakma szeretetét. Mindig azt hangsúlyozza, hogy az elért sikerei nem őt illetik, hisz a munkatársai, a barátai és családja segítsége nélkül nem sikerült volna.

Keller Tamásnét azért szerettük volna bemutatni A Szigetszentmiklósi NŐ fotókiállítás keretein belül, mert nagyon jó emberismerő, a rászorultak érdekeit szem előtt tartva igyekszik minél több segítséget nyújtani.

You may also like...